Skulptur i Pilane 2021

Skulptur i Pilane söker

PARKVÄRDAR 2024

Vi söker dig som är serviceinriktad, har stort intresse för djur, natur och skulptur och som önskar bidra till att göra Skulptur i Pilane till en av sommarens höjdpunkter. Vi kan erbjuda dig en sommar med personlig utveckling, nya erfarenheter och en trivsam arbetsplats.

Som parkvärd möter du besökare och hanterar försäljning av entrébiljetter, glass och fika, samt delar information om stort och smått runt utställningen. Du har även uppsikt över kulturlandskapet med dess konstverk och fornlämningar och hjälper till att hålla området välskött och trivsamt. På våra parkeringsområden hjälper du också våra besökare till rätta med information om hur man parkerar och betalar sin parkering med EasyPark.

Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett gott bemötande, en positiv inställning och kan hantera perioder med mycket att göra. Du pratar och förstår svenska och gärna andra språk som engelska och tyska. Arbetsrollen kräver inga förkunskaper men vi ser gärna att du har intresse för konst och en nyfikenhet att lära dig mer om vår utställning och vad närområdet har att erbjuda. Anställningen är tidsbegränsad i perioden 18 maj – 22 september 2024. Arbetet är schemalagt och schemaläggningen innebär att du jobbar med olika uppgifter varje dag på olika tider under veckan. Timlön. Tyvärr kan vi ej ordna ditt boende.

Arbetsplats är på Skulptur i Pilane, Pilane gravfält, 471 92 Klövedal, Tjörn. Vi ser fram emot din ansökan med personligt brev och ett kortfattat CV på mail till john.lennby@pilane.org senast den 24 mars.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta John Lennby, telefon 072-1776909.